​Aabo Entreprise, v/Kasper Aabo, Gl. Skovvej 26 4340 Tølløse

Vi er medlem af Danske Kloakmestre​

Vi står altid klar til at hjælpe dig​

​Professionel entreprenør og kloakmester - Vi er det oplagte valg

Belægningsarbejde udføres med stor ekspertise

Når det kommer til belægningsarbejde, er det vigtigt at alliere sig med en samarbejdspartner med stor erfaring inden for faget. På den måde sikrer du et resultat, der på alle måder lever op til dine forventninger, og som bliver udført rigtigt første gang.

Vi er eksperter i belægningsarbejde

Hos Aabo Entreprise har vi i mange år udført belægningsarbejde for både private og erhverv i Tølløse, Roskilde, Holbæk og omegn. 

De forskellige opgaver, vi gennem tiden har udført, har gjort os til eksperter inden for vores felt, så vi kan tilbyde professionel rådgivning såvel som udførelse af alle former for belægningsarbejde.

Vi udfører alle opgaver inden for belægningsarbejde til aftalt tid og pris.

Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder, og derfor gør vi meget ud af at opbygge et loyalt forhold til alle vores kunder. Vi ved godt, at det er en tillidssag at lukke fremmede håndværkere ind i sit hjem. 


Vi kører også ud til dig

Vælg os, hvis du ønsker, at belægningsarbejdet skal udføres af nogle af de mest kompetente fagfolk inden for området. Ring til os på telefon 40 35 86 92 eller skriv til e-mail kasper@aabo.org for at aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi til en snak om din opgave. 


Vi udfører rigtig meget belægningsarbejde i Tølløse, Holbæk og Roskilde, men kører naturligvis gerne til andre steder, der måtte have behov for vores ekspertise.

HVEM ER VI?

​Aabo Entreprise

CVR: 26293227

KONTAKT OS

​Telefon: 40 35 86 92

E-mail: kasper@aabo.org