​Aabo Entreprise, v/Kasper Aabo, Gl. Skovvej 26 4340 Tølløse

Vi er medlem af Danske Kloakmestre​

Vi står altid klar til at hjælpe dig​

​Professionel entreprenør og kloakmester - Vi er det oplagte valg

Opbygning af fundament tilbydes

Hos Aabo Entreprise tilbyder vi professionel opbygning af fundament til alle former for bygninger i både Roskilde, Holbæk, Tølløse og omegn.

Vi tilbyder også en grundig rådgivning, før arbejdet med opbygning af fundament påbegyndes og garanterer, at kvalitet er et kendetegn ved det arbejde, vi udfører.

Vægge og tagkonstruktioner

Fundamentet skal bære vægten af husets bærende og stabiliserende vægge og tagkonstruktionen, så huset ikke sætter sig. Samtidig skal fundamentet forhindre fugt fra den underliggende jord i at trænge op i huset. 

Derfor er det afgørende, at arbejdet med opbygning af fundament udføres professionelt.

Aabo Entreprise er den kompetente entreprenørvirksomhed, der kan skabe et sikkert og solidt fundament til jeres hus.

Har jeres hus fået sætningsrevner som følge af et ustabilt fundament, eller er der fare for, at det sætter sig, tilbyder vi at grave ud og støbe et nyt fundament under det gamle. Opbygning af fundament er et arbejde, der kræver den høje fagkundskab, som vi står for.

Få et uforpligtende tilbud på opbygning af fundament

Har du brug for vores professionelle ekspertise at opbygge et nyt fundament, er du velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 40 35 86 92 eller skriv til vores e-mail kasper@aabo.org for et uforpligtende tilbud på din opgave.

HVEM ER VI?

​Aabo Entreprise

CVR: 26293227

KONTAKT OS

​Telefon: 40 35 86 92

E-mail: kasper@aabo.org