​Aabo Entreprise, v/Kasper Aabo, Gl. Skovvej 26 4340 Tølløse

Vi er medlem af Danske Kloakmestre​

Vi står altid klar til at hjælpe dig​

​Professionel entreprenør og kloakmester - Vi er det oplagte valg

Kloakarbejde: Renovering og nyanlæg af kloak

Hos Aabo Entreprise har vi stor erfaring inden for kloakarbejde, som vi tilbyder for kunder i Tølløse, Roskilde, Holbæk og omegn. 

Vi udfører både de store og de små opgaver for private og erhverv. Hvad enten det er kloakspuling, belægningsarbejde, TV-inspektion eller en helt anden form for kloakarbejde, hører vi gerne fra dig.

Dygtige håndværkere inden for kloakarbejde

Vores medarbejdere er dygtige håndværkere med stor erfaring inden for kloakarbejde, og derfor går du aldrig galt i byen, når du vælger os som samarbejdspartner.

Vi lægger vægt på kvalitet fra A til Z, og derfor er det vigtigt for os at udføre arbejdet for dig, som på alle måder lever op til din tilfredshed. I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvilken type kloakarbejde der er det bedste i dit tilfælde.

Nyanlæg af kloak

Skal du have en nyanlæg af kloak i forbindelse med tilbygning, nybyggeri eller renovering, så tilbyder vi kloakarbejde i topklasse. Hos Aabo Entreprise går vi altid i dialog med vores kunder omkring en ny kloak, så du får den løsning, der bedst matcher din behov. Vi er medlem af Danske Kloakmestre, så du kan være sikker på et holdbart kloakarbejde.

Grundig kloakrenovering

Oplever du problemer med tilstopning, rotter og lugtgener? Det kan skyldes, at dine kloakledninger har været udsat for en skade eller er nedslidte.

Vi udfører kloakrenovering for private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har stor ekspertise inden for renovering af kloakker og kloakarbejde, så du er sikret et effektivt resultat, der holder i mange år frem.

Vi udfører renoveringen hurtigt og uden gener for dig eller din virksomhed, så du ikke skal være generet af et kloakanlæg, der ikke virker.

Kontakt os for at høre mere om kloakarbejde

Vi kommer altid gerne forbi dig og giver et uforpligtende tilbud. Om du bor i Holbæk, Roskilde, Tølløse eller omegn spiller ingen rolle. Vi dækker bredt geografisk og kører gerne efter arbejdet.

Kontakt os på telefon 40 35 86 92 eller skriv til e-mail kasper@aabo.org.

Få et uforpligtende og gratis tilbud her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

​Aabo Entreprise

CVR: 26293227

KONTAKT OS

​Telefon: 40 35 86 92

E-mail: kasper@aabo.org